Twitter Updates

    follow me on Twitter

    donderdag, juni 30, 2005

    Itunes verkoop 50 miljoen nrs

    Sinds de lancering vorig jaar van de eerste Europese iTunes muziekwinkels hebben de Europese vestigingen meer dan 50 miljoen nummers verkocht, aldus Apple.

    maandag, juni 27, 2005

    Het nieuws komt naar je toe


    met Brabants Dagblad RSS-feed

    Maandag 27 juni 2005 - De internetsite van het Brabants Dagblad begint vandaag met een zogenoemde RSS-feed. Met zo’n RSS-feed kunnen internetters eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws, zonder iedere keer de website te controleren. In feite lijkt het RSS-systeem op teletekst, maar dan voor internet. Een programmaatje haalt met regelmaat het laatste nieuws van www.brabantsdagblad.nl op en zet dit overzichtelijk in een schermpje.

    Zie ook
    Laatste BD-nieuws komt naar je toe
    alles over het Brabants Dagblad en RSS

    zondag, juni 26, 2005

    Bijenbaas

    Apocalyptische toestanden rond Teisterbandstraat 42e zondag 26 juni. In enkele ogenblikken tijd streek tegen twee uur een enorme wolk - naar later bleek - bijen neer op de schoorsteen. Na een half uurtje leek de rondzoemende wolk kleiner te worden en dat klopte, het merendeel was knus in de spouw van de schoorsteen gekropen.Posted by Hello
    Via een brandweerman die de straat bewaakte om 'illegale' braderie-parkeerders uit deze fraaie straat te houden, konden we een oud-brandweerman en actief bijen- en wespenbestrijder te pakken krijgen. Na een kijkje genomen te hebben, trok ie z'n bijenwerende gele overall aan, zette z'n gaashoed op en klom met z'n busje gif de ladder op ten strijde. Er was geen redden aan voor de zwerm, ze zaten te diep in de schoorsteenspouw om gered en gevangen te kunnen worden. Nadat de bijenstrijder goed alle luchtsleuven vol gif spoot en vervolgens ter afkoeling een koud pilsje nuttigde, is het nu afwachten of dit bijenvolk effectief het loodje heeft gelegd. Een deel in ieder geval, de bijenlijken liggen her en der, tot in het zwembad( :-) ) van de achterbuurman aan toe.