Twitter Updates

    follow me on Twitter

    vrijdag, augustus 12, 2005

    Citroën DS komt terug




    Op een Frans autoforum zijn foto's opgedoken van een nieuwe jubileumeditie van de Citroën DS. Binnenkort bestaat de DS namelijk 50 jaar.
    Volgens de Franse autofanaten zou Citroën een speciale jubileumversie maken de D5 genoemd.
    De foto's hebben inderdaad aardig wat weg van een opgestrakte versie van de Snoekebek, al zijn ze overduidelijk gefotoshopped.

    donderdag, augustus 11, 2005

    Rondom je smaak

    Op zoek naar iets nieuws voor in je muziekcollectie, maar geen zin om in de muziekwinkel een willekeurige artiest uit het schap te plukken: neem dan eens een kijkje op Audioscrobbler, of inmiddels (www.)last.fm. Voer daar een artiest in die je kent, en het systeem geeft je een lijst met muzikanten die waarschijnlijk ook bij je in de smaak zullen vallen. Sterker nog, je kunt ze direct afgespelen via internetradio. Of meteen kopen.....
    De resultaten zijn gebaseerd op de muziekcollecties van anderen. Installeert je de gratis plug-in in je mediaspeler (Winamp, iTunes, etc.) dan kunt je op een persoonlijke webpagina zien waar je het meest naar luistert, en de muzieksuggesties bekijken.
    De makers zeggen met hun systeem een nobel doel voor ogen te hebben. Ze willen kleinere (onafhankelijke) artiesten een grotere kans te geven om hun muziek ten gehore te brengen aan het juiste publiek. En natuurlijk wat provisie beuren over de muziek die via hun site wordt aangeschaft......