Twitter Updates

    follow me on Twitter

    donderdag, januari 26, 2006

    Nieuwe website Brabants Dagblad

    Het Brabants Dagblad heeft een nieuwe website. Het keuzemenu van de site is veranderd, waardoor de service aan de bezoeker aanzienlijk is verbeterd. Zo kan een internetgebruiker vanaf nu op www.brabantsdagblad.nl direct het laatste nieuws per regio vinden in een speciale kolom. Ook de vijf meest gelezen artikelen van die dag staan overzichtelijk op de hoofdpagina.

    Brabants Dagblad op tabloid

    Donderdag 26 januari 2006 - Den Bosch - Alle Wegener-dagbladen (Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN-De Stem, PZC, De Gelderlander, Stentor en de Twentsche Courant Tubantia) gaan in fasen dit jaar en begin volgend jaar over op het kleinere tabloidformaat. Daarnaast schrapt de uitgever minimaal 300 arbeidsplaatsen, 15 procent van het totale personeelsbestand van ruim 2000 medewerkers. Het is nog niet bekend wanneer het Brabants Dagblad over gaat op klein formaat. De hele operatie moet uiterlijk in de eerste helft van volgend jaar zijn voltooid. Wegener wil onder meer bedrijfsonderdelen naar het hoofdkantoor in Apeldoorn halen. Ondersteunende diensten, zoals administratie, oplage en personeelszaken worden centraal geregeld. De uitgever verwacht hierdoor fors te kunnen snijden in de kosten.

    dinsdag, januari 24, 2006

    Giga-radio


    Hoe simpel kan het zijn. In plaats van in de auto te moeten rommelen met een losse mp3speler en een adapter heeft Sony een slimme oplossing verzonnen. Het GIGA Panel is een incar-audio systeem waarvan het frontje dient als opslagmedium voor mp3's. Er kan een gigabite aan muziek op en is per usb te vullen. In maart ligt ie voor 419 euro in de winkel. En dat frontje moest eigenlijk toch al mee naar binnen......